30 augustus 2014

Van alles wat


Tjonge wat is het herfstachtig hè? Stiekem geniet ik er wel van, je gaat het binnen weer extra gezellig maken. Hoop toch dat er nog veel mooie dagen komen hoor, zeker volgende week want a.s zaterdag sta ik weer op de fair in dodewaard, echt heel gezellig en een gemoedelijke sfeer, in de schapenweide tussen de perenbomen, mensen blijven de hele dag terwijl ze dat helemaal niet van plan waren! Dus druk met mijn spullen bij elkaar zoeken, prijzen, inpakken. En soms ook weer terugpakken zoals deze plank die ik toch weer goed kon gebruiken om de kopjes op te zetten.




Ik neem ook de nieuwe kleurenwaaier van Pure & Original mee, echt goede bruikbare nieuwe kleuren. Naast kleur en interieuradvies heb ik ook verkoopstyling gedaan en het huis is verkocht! Ik zit vaak met kromme tenen naar huizenadvertenties te kijken, zo jammer als het er allemaal met weinig moeite veel beter uit had kunnen zien. Je zet je huis meestal niet zomaar te koop en als het dan zover is moet het ook zo goed mogelijk overkomen.




Verder zijn we nog even op vakantie geweest in Frankrijk, niets bijzonders zou je zeggen als de laatste keer niet in 1987 was geweest. 
Kan me voorstellen dat als je vaker gaat je het steeds leuker gaat vinden. Maar het was mooi en gezellig met z'n tweetjes. Een paar foto's



ons uitzicht vanaf hotelkamer in Maastricht




Kathedraal in Reims (Frankrijk)


Dit is mijn favoriete foto moest wel even op de grond liggen.



Gemaakt in Maastricht


Op de terugweg in Heerlen gaan eten, echt super verwennerij en zo bijzonder in die hele hoge serre. In de tuin zou ik ook nog wel een keer willen eten daar, helaas regende het toen.
Als je in de buurt bent zeker gaan! Auberge De Rousch



iPad foto

Zo ik ga nog even verder inpakken 





Wie weet tot ziens op de fair

Groetjes Petranell

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails